31 penge at spare Tricks For studerende

Overvågning af indtægter og udgifter er en kedelig proces, der kræver tålmodighed og fremsyn. Mens det kan være kedeligt at afbalancere dit checkhæfte og sikre regninger bliver betalt, er den sikkerhed, der leveres fra styring af dine penge uvurderlig. Ved at ansætte et par enkle teknikker kan du gøre processen både nemt og sjovt. Økologiske produkter er næsten altid mere dyrere end de konventionelt dyrkede ting, men den gode nyhed er, at nogle frugter og veggies er a-OK at købe uden den økologiske blåstempling. Tjek de rene 15,”den Environmental Working Groups liste over produkter, der er mest sikkert at spise i ikke-økologiske sorter.

Hvis DIY ikke doable, være smart om ringe i professionelle. Få tre citater, og tjekke anmeldelser online. Så sørg for du er så forberedt som muligt – det er ikke en effektiv anvendelse af ressourcer at have tre djærv blokes hjælper dig med at pakke indholdet af linned skab.

Dette er sandsynligvis en lidet kendt faktum, men hver gang jeg spørger en virksomhed til at give afkald på en opsætning gebyr eller en installation gebyr, de har gjort det. I disse tider, penge-bevidste ved virksomheder, du har valg af indkøb andetsteds. Medmindre du spørger, modtager du ikke.

Besparelser. Det er svært at tænke på besparelser når du ikke har indkomst endnu, men du ønsker at forlade nogle plads i dit budget for en nødfond og pensionsopsparinger bruge pladsholderen figur her for nu, f.eks. 10% af din forventede indtægter, og Juster den efter behov når du sta RT arbejde.

Det er nemt, for: har lige læst din bil ‘s manual til at se, hvad den anbefalede dæktryk, så hovedet til tankstationen. Spørg ledsagerens indersiden, hvis de har et dæk luft gauge du kan låne (de fleste af dem gør, både i byområder og landdistrikter indstillinger), derefter stoppe af luftpumpe. Kontrollere dine dæk, derefter bruge pumpen til at fylde dem op til hvor de skal. Det er dybest set gratis gas!

Vi ikke som en generel politik undersøge solvens for selskaber, der nævnes (hvor sandsynligt at gå fallit), men der er en risiko for enhver virksomhed kan kæmpe og det er sjældent gjort offentlige, indtil det er for sent (Se afsnit 75 guide for beskyttelse tips).

Købe energieffektive apparater. Kigge efter Energy Star på apparater og overveje den årlige energi omkostninger før du køber. Mere effektive apparater koster mere, men du gøre op ekstra omkostninger, og lidt over livet af produktet. Du kan øge dette tip virkning med super-effektive muligheder som induktion cooktops og højeffektiv vaskemaskiner, så godt.

Det kan være kompliceret at sortere ud telefon og internetudbydere; der er så mange pakker på tilbud og så mange niveauer af service det er lidt af et minefelt. Du kan finde info om ting du bør holde øje med og detaljerede bedste køber i billige Home telefoner, billigste mobiler og billigste bredbånd artikler henholdsvis.

Her er hvordan man har din smuk kage og råd til det, også. Købe ark kager (vores er fra Whole Foods Market) i uanset størrelse og form du ønsker, og stak dem selv. Brug standard kage dyvler, tilgængelig på bagning-forsyning butikker, at holde lag fra kollapse, derefter dekorere med tyk chokolade spåner eller friske blomster og frugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *