Fordele af imiteret træ skodder

Der plejede ikke at være så mange valg af byggematerialer, som i dag. Noget var enten lavet af træ, metal og sten. Materialer skulle høstes eller udvindes og derefter formet i uanset form, der er nødvendige for at konstruere det færdige produkt. I dag er det meget anderledes. Nye, syntetiske og komposit materialer der dukker op overalt og har vist sig for at være ikke kun et levedygtigt alternativ til naturlige materialer, men en, der gør som en smule lettere.

Hvordan Faux træ er lavet

Faux betyder blot, at det ikke er ægte eller rigtig. Når der henvises til træ, betyder det, at selv om det ikke er ægte træ, det ligner det. Der er Klik her imidlertid, hvor fællestrækkene slutter. Det kan bare ligner ægte træ, der er selvfølgelig den ønskede look, men det opfører sig meget forskelligt.

Imiteret træ anvendes i skodder er faktisk en polyurethan materiale. Det er kort sagt en virkelig stærk plastik. Denne komprimerede, menneskeskabte materiale er konsekvent indefra og ud. Dette har stor betydning, når den bruges til at gøre skodder.

Skodder er ofte skæres til at passe ind i specifikke vindue målinger. På grund af dette, er en “rå” kant tilbage på toppen eller bunden. Med ægte træ, ville de skåret kant skal være refinished – enten malet eller bejdset – til at matche lukkeren ansigt. Med imiteret træ er materialet det samme fra kerne ud. Når du skærer overfladen, det splinter ikke og endnu bedre, det er den samme farve i hele. Der er ingen touch-up-lakering kræves!

Fordele af imiteret træ

Ægte træ er meget porøs. Det er stærkt påvirket af fugt og temperatur ændringer. Bare tage et kig på hvordan indvendige døre synes ikke lukke helt rigtigt under varmt, fugtigt om sommeren, men arbejde fint om vinteren. Det er fordi med varme og fugtighed – eller fugt af enhver art-træ vil udvide og warp. Når vejret bliver koldere, kondenserer træet så til sin oprindelige størrelse. Fugten kan også forårsage vridning der ikke gendannes når vejret skifter.

Med imiteret træ er der ingen ændring i størrelse eller form netop på grund af vejret. Imiteret træ bevarer også en lyse færdigt look uden hyppig maleri. Det kan vaskes med milde rengøringsmidler og ser som ny som dag det blev installeret.

Træ skodder er konstrueret af hæftning lameller med lille hæfteklammer på rammen af lukkeren. Dette kan forårsage et problem med tiden med hæfteklammer arbejder sig vej. Derefter begynder lameller til lukkeren at falde ud. Lameller på imiteret træ Skodder kan være fastgjort med stærk lim, der ikke bliver løsrevet med tiden.

Mange faux woods er behandlet med støv repellanter for. Dette forårsager støv i luften til at blafre på af i stedet for stikning til lukkeren er overflade. Dette gør rengøring gøremål meget lettere. Træ Skodder kan kræve meget hyppige afstøvning at holde dem rene.

Imiteret træ Skodder kan bruges inde og udenfor vinduet. De modstår falmer i sollys også. De kan bruges alene i Boligindretning, eller i stedet for en nuance eller tynde som en kulisse til forhæng eller kapper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *