Økonomisk uafhængighed, førtidspensionering og brand

Har du indtægter af $1500 til $2000 per måned? Husk på at, hvis du fortsætter med at gøre rådgivning eller deltids arbejde efter din officielle pensionering, så alle sociale ydelser du har hævdet midlertidigt reduceres. Uanset er din alder og din erhvervsevne, nu et godt tidspunkt at kontrollere din aktuelle stående og lægge planer.

Denne “regel” hedder det, at hvis du hæver sikkert fire procent om året fra din pensionering besparelser portefølje, du har nok i banken til at forlade dit job. Besparelser, SS, investeringer og aktiver Vis mig omkring $2 M. Det siger, kan du sandsynligvis trække 4% af dine aktiver årligt til at finansiere en 30-årig pensionering og ikke løber tør for penge.

Så vil jeg formulere den bedste logiske skridt planlægning, starter ved at definere dine finansielle mål, som gør det muligt at udvikle passende strategier, taktik & handlingsplaner i overensstemmelse hermed. De fleste mennesker, der er i stand til at forlade arbejdsstyrken i en meget ung alder gør det ved at spare mindst halvdelen deres indkomst.

Men kun få nå denne store bedrifter i løbet af deres levetid på grund af dårlig finansiel planlægning. Okay, havde jeg en hurtig gå for at se hvor længe $500k kunne vare på $25k pr. år udgifter plus inflation på 2%. Jeg antaget, at pengene ville blive investeret i garanterede produkter betaler 2%.

Hængende rundt om ILDEN blogs og fora undertiden gør mig gad vide, hvis mange af disse mennesker bare har sucky arbejdspladser. Det vil tillade dig at bore i nogen pensionsordning og vurdere din nuværende besparelse niveauer; hvordan de vil påvirke din pension og hvordan din arbejdsgiver bidrag er ved at opbygge.

Find det liv du ønsker at leve først – derefter gemme aggressivt for det. “Hvorfor” er så meget mere vigtigt og interessant end hvordan. Med flere og flere mennesker på udkig efter et rigere liv stil, vil dette forårsage en masse politiske spørgsmål. Når du tror pensionsalder, du sikkert tænke på nogen i deres sene 50s eller 60s, og der er en grund til: det er normen.

Så vidt jeg er bekymret, er førtidspensionering mere stabile end at have et job disse dage. Du bliver nødt til at styre dine udgifter, så du kan leve på $2.800 måned. Ikke kun tillader besparelse i flere steder du kan lægge væk mere dollars, kan det også give større skat planlægning strategier i fremtiden når du begynder at trække ud af dine aktiver fra forskellige skat spande.

Start tidligt, finde et højt betalte job du nyde, lever en meget beskeden livsstil, og gemme og investere en stor procentdel af din indkomst. Det er fint at leve det liv, du ønsker at leve, men hvis det liv du ønsker at leve omfatter førtidspensionering, du kan ikke være uøkonomisk.

Ud af din månedlige indkomst, vil $2.200 gå til besparelser. Foreskrevne Investor sats (PIR) er den hastighed, hvormed en investor betaler skat af deres andel af skattepligtige indtægter fra en portefølje investeringer enhed (PIE) investeringer. Andre faktorer skal medtages er din handlingsplaner, som hvor du skal bo til din pension.

Du kan vælge at gemme omkring 65%, som gal Fientist foreslår, eller du kan vælge at sætte halvdelen din lønseddel i din opsparing som PoF tilskynder. Hvis du er tæt på pensionsalderen, og du vil være sikker, at dine penge vil være nok til at leve komfortabelt, så de ovenfor nævnte apps vil helt sikkert hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *